Californie-Vakantie.nl

Rondreis Californië

Als je een goed beeld wil krijgen van alles wat Californië te bieden heeft dan ontkom je er niet aan om grotere afstanden te overbruggen. Dit kun je het beste doen door een rondreis door Californië te maken per auto, bus of camper.

Rondreizen door West Amerika

Het grote voordeel van een verzorgde Californië rondreis is natuurlijk het gemak: de vliegtickets, de huurauto en de hotels zijn allemaal al door het reisburo geregeld. Je hoeft alleen nog maar de reis uit te zoeken die jij leukst vindt en te boeken. Hieronder heb ik een aantal mooie rondreizen geselecteerd die een goed beeld geven van al het moois wat Californië te bieden heeft!

Rondreizen West-Amerika

Kaart West USATioga Tours heeft heel veel populaire auto- en camperreizen door West-Amerika. Je kunt deze rondreizen direct boeken óf helemaal naar wens (laten) aanpassen. Gespecialiseerde reisadviseurs die het gebied uit eigen ervaring kennen helpen je bij het uitstippelen van jouw ideale route. Zo wordt het een reis die helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Bouw je eigen Zuidwest-Amerika rondreis

US Highway 1Met de bouwstenen en rondreizen van Amerika online stel je je eigen individuele Amerika reis samen. Je rijdt niet alleen langs de hoogtepunten van het zuidwesten, maar je beleeft ze ook echt. Te paard verken je Monument Valley met een echte Navajo indiaan, in Hollywood stap je de filmset in, schuif je in Vegas aan voor een pokerles en fiets je over smalle paadjes door een uniek, rood rotsgebied in Zion NP. Je overnachtingen zijn in de stijl van het land; in een western saloon hotel of ranch, een echt Beverly Hills hotel of in een tent midden in Yosemithe NP. Tenslotte mag een motel volgens ons niet ontbreken aan een echte Amerika ervaring.

De Jong Intra Amerika rondreizen

Grand CanyonDe Jong Intra is al jaren een leider op het gebied van rondreizen door Californië en andere delen van de Verenigde Staten. Naast autorondreizen zoals bijvoorbeeld de 13-daagse "Golden California" reis bieden ze ook camperhuur aan.

US Travel

San Francisco by NightUS Travel biedt diverse rondreizen aan door het westen van Amerika. De reizen variëren van 15 dagen tot 22 dagen en combineren de rondreis vaak ook met 1 of 2 andere staten in het westen van Amerika. Je kan ook bij US Travel een vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen.

AmerikaPLUS

AmerikaPLUS is een specialist op het gebied van Amerika reizen. Uiteraard zijn rondreizen door Californië bij hen goed vertegenwoordigd. Je kan bijvoorbeeld kiezen of je wilt vertrekken vanuit Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. De reizen varieren in lengte van 10 tot 23 dagen.

Amerika rondreizen van KRAS

Grand CanyonKRAS heeft een ruim aanbod aan Amerika reizen waarbij uiteraard het zuidwesten van de Verenigde Staten goed is vertegenwoordigd. Je kan bij KRAS kiezen uit een Fly-Drive waarbij je met een huurauto een vooraf bepaalde route aflegt of je kan kiezen voor een (groeps)rondreis per bus.


Tenzing Travel - Autoreizen in West-Amerika

Tenzing Travel (voorheen Kuoni) biedt diverse autoreizen door het zuidwesten van de V.S. aan met een duur vanaf 7 tot 22 dagen. Je kan hierbij kiezen uit reizen langs de belangrijkste hoogtepunten, maar je kan ook kiezen voor een reis met een specifiek thema, bijvoorbeeld een reis langs de Nationale Parken. Naast autoreizen kun je bij Tenzing Travel ook terecht voor een camperreis door het zuidwesten van Amerika. Tip: vraag de gratis brochure aan.

SNP Natuurreizen door Amerika

SNP Natuurreizen (van ANWB) is een specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen. SNP heeft een tiental Amerika rondreizen beschikbaar waarbij duidelijk wordt aangegeven wat het niveau en comfort van de reis is. De rondreis "Utah & California" van 18 dagen is de hun best verkochte reis.

NRV Holiday Zuidwest Amerika rondreizen

NRV Holiday heeft niet alleen diverse individuele rondreizen, maar ook groepsrondreizen door het zuidwesten van de Verenigde Staten in de aanbieding. Bij NRV is het ook mogelijk om je eigen rondreis door Amerika samen te stellen.

Beleef West-Amerika met BeleefAmerika.nl

BeleefAmerika is gespecialiseerd in Amerika reizen en heeft als zodanig een ruim aanbod aan rondreizen door West-Amerika. Naast de reguliere rondreizen is het ook mogelijk om via BeleefAmerika een camperreis door West-Amerika te boeken.

FOX Vakanties - Amerika reizen

FOX Vakanties (van ANWB) biedt verscheidene individuele rondreizen door Amerika aan. Vaak is het mogelijk om na de rondreis je verblijf te verlengen.

Amerika reizen van 333TRAVEL

333TRAVEL is naar eigen zeggen een specialist op het gebied van individuele verre reizen en reizen op maat naar o.a. Amerika. De "Californië Highlights" rondreis is een mooie kennismaking met de belangrijkste hoogtepunten van Californië.

Nog meer Californie aanbieders:


Of


Boek je eigen rondreis in 4 simpele stappen

Door je eigen rondreis door Californië samen te stellen heb je de vrijheid om te bepalen waar je naar toe gaat en hoe lang je ergens verblijft. Uiteraard vergt het plannen wat meer tijd, maar dat is ook een stukje voorpret waarbij je je alvast kan verheugen op een geweldige vakantie! Hieronder staat in 4 simpele stappen uitgelegd hoe je het beste je eigen reis kan samenstellen.

 • Stap 1: Bepaal je reisschema
  Bepaal waar je naar toegaat en hoe lang je daar verblijft. Van belang voor Stap 2 en 3 is dat je bepaalt wat je begin- en eindpunt zullen zijn, bijvoorbeeld Los Angeles of San Francisco. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden. Geen idee waar je moet beginnen? Bekijk voor inspiratie de rondreizen die de grote reisorganisaties aanbieden (zie hierboven).
 • Stap 2: Boek je vliegtickets
  Nu je je reisschema hebt ingevuld, kun je de bijbehorende vliegtickets gaan boeken. Dat kun je bijvoorbeeld doen bij WorldTicketCenter.nl: vliegtickets naar Los Angeles en vliegtickets naar San Francisco.
 • Stap 3: Boek je huurauto
  Ook je huurauto kun je nu boeken. Je huurauto hoef je niet persé in te leveren op de afhaallokatie, maar als je dat niet doet dan zijn daar vaak wel extra kosten mee gemoeid. Boek hier je huurauto: huurauto boeken in Los Angeles en huurauto boeken in San Francisco.
 • Stap 4: Boek je hotelovernachtingen
  Tot slot boek je de hotelovernachtingen. Zoek een hotel dat binnen je budget valt, maar dat ook gunstig is gelegen. Zoek hier naar voordelige hotelovernachtingen: Hotels in San Francisco en Hotels in Los Angeles.