Logo Californie-Vakantie.nl

Fly Drive Californie - Optimale vrijheid

Fly Drive Californie

Steeds meer vakantiegangers ontdekken de Fly Drive optie. Een Fly Drive is eigenlijk niets meer dan een vliegticket in combinatie met een huurauto. Amerika is bijzonder geschikt voor een Fly and Drive door de goede infrastructuur enerzijds en de relatief grote afstanden anderzijds. Het grote voordeel van een Californie Fly-Drive is dat je veel flexibelere bent: je bepaalt zelf wanneer je waar naar toe gaat!

Een Californie Fly Drive vakantie kun je op twee manieren boeken. De eerste manier is om je Californie Fly & Drive zelf samen te stellen, waarbij je dus afzonderlijk het vliegticket en de huurauto boekt. De tweede manier is om een compleet Fly-Drive pakket te boeken waarbij je 1 prijs betaald voor de vlucht en de huurauto.

Zelf je Californie Fly Drive samenstellen

Je kan zelf je Fly Drive samenstellen door los een vliegticket te boeken en daarna de autohuur af te sluiten. Dit is meestal wat ik zelf doe; het geeft je net wat meer vrijheid en het is duidelijker waar je precies voor betaald. Het samenstellen van je eigen Fly Drive vakantie is simpel:

  1. Boek je vliegticket naar Los Angeles of je vliegticket naar San Francisco
  2. Boek aansluitend je huurauto

Vliegtickets kun je ook boeken op sites als Expedia.nl.

Californie Fly Drive pakketten

Hieronder vind je een aantal betrouwbare sites die voordelige Fly Drives naar Californie aanbieden:

Heb je liever een compleet arrangement inclusief hotelovernachtingen? Bekijk dan mijn selectie van rondreizen door Californië

Tip: Bouw je eigen Zuidwest-Amerika fly-drive

Reis met een eigen huurauto door het zuidwesten van Amerika langs de highlights en beleef ze echt. Met de bouwstenen van Riksja Amerika krijg je pokerles in Vegas, verken je met een echte Navajo Indiaan te paard Monument Valley en ga je op pad met een San Fran Amerikaan om de mix van culturen te leren kennen. Je overnachtingen zijn kleinschalig en in stijl, zoals een Victoriaans trappetjeshuis in San Fransisco, een western saloon hotel of rance, en droom je weg op het randje van de Grand Canyon.