Logo Californie-Vakantie.nl

Rondreis California: de mooiste California rondreizen op een rij!

Als je een goed beeld wil krijgen van alles wat Californië te bieden heeft dan ontkom je er niet aan om wat grotere afstanden te overbruggen. Dit kun je het beste doen door een rondreis door California of een rondreis langs de westkust van Amerika te maken.

Het grote voordeel van een compleet verzorgde California rondreis is natuurlijk het gemak: de vliegtickets, de huurauto en de hotels zijn allemaal al door het reisburo geregeld. Je hoeft alleen nog maar de reis uit te zoeken die jij het leukst vind en die te boeken. Hieronder heb ik de mooiste rondreizen van West Amerika geselecteerd. Bekijk ze op je gemak en ongetwijfeld zit er één bij die aan al je wensen voldoet.

Rondreizen Zuidwest Amerika

Logo Tioga ToursTioga Tours heeft heel veel populaire auto- en camperreizen door West-Amerika. Je kunt deze rondreizen direct boeken óf helemaal naar wens (laten) aanpassen. Gespecialiseerde reisadviseurs die het gebied uit eigen ervaring kennen helpen je bij het uitstippelen van jouw ideale route. Zo wordt het een reis die helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Bouw je eigen West Amerika rondreis

Logo Riksja AmerikaMet de bouwstenen en rondreizen van Riksja Amerika stel je je eigen individuele Amerika reis samen. Je rijdt niet alleen langs de hoogtepunten van het zuidwesten, maar je beleeft ze ook echt. Te paard verken je Monument Valley met een echte Navajo indiaan, in Hollywood stap je de filmset in, schuif je in Vegas aan voor een pokerles en fiets je over smalle paadjes door een uniek, rood rotsgebied in Zion NP. Je overnachtingen zijn in de stijl van het land; in een western saloon hotel of ranch, een echt Beverly Hills hotel of in een tent midden in Yosemithe NP. Tenslotte mag een motel volgens ons niet ontbreken aan een echte Amerika ervaring.

TUI individuele Amerika autorondreizen

Logo TUITUI (voorheen Arke) heeft een uitgebreid aanbod voor Amerika vakantiegangers. Ze bieden diverse individuele autorondreizen zoals bijvoorbeeld de 23-daagse "See It All Western USA" rondreis, de 16-daagse "Best of the West" rondreis of de 16-daagse "Panoramas of the West" rondreis.

De Jong Intra California rondreizen

De Jong Intra rondreis CaliforniaDe Jong Intra is al jaren een leider op het gebied van rondreizen door California en andere delen van de Verenigde Staten. Naast autorondreizen zoals bijvoorbeeld de 13-daagse Golden California rondreis bieden ze ook camperhuur aan.

US Travel: rondreizen west USA

Logo US TravelUS Travel biedt diverse rondreizen aan door het westen van Amerika. De reizen variëren van 15 dagen tot 22 dagen en combineren de rondreis vaak ook met 1 of 2 andere staten in het westen van Amerika. Je kan ook bij US Travel een vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen.

AmerikaPLUS Rondreizen

AmerikaPlus Reizen AmerikaAmerikaPLUS is een specialist op het gebied van Amerika reizen. Uiteraard zijn rondreizen door California bij hen goed vertegenwoordigd. Je kan bijvoorbeeld kiezen of je wilt vertrekken vanuit Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. De reizen varieren in lengte van 10 tot 23 dagen.

Westkust Amerika rondreizen van KRAS

Kras rondreis Westkust AmerikaKRAS heeft een ruim aanbod aan Amerika reizen waarbij uiteraard het de westkust van Amerika goed is vertegenwoordigd. Je kan bij KRAS kiezen uit een Fly-Drive waarbij je met een huurauto een vooraf bepaalde route aflegt of je kan kiezen voor een (groeps)rondreis per bus.

Tenzing Travel - Autoreizen West Amerika

Tenzing Travel Amerika reizenTenzing Travel (voorheen Kuoni) biedt diverse autoreizen door het zuidwesten van de USA. aan met een duur vanaf 7 tot 22 dagen. Je kan hierbij kiezen uit reizen langs de belangrijkste hoogtepunten, maar je kan ook kiezen voor een reis met een specifiek thema, bijvoorbeeld een reis langs de Nationale Parken. Naast autoreizen kun je bij Tenzing Travel ook terecht voor een camperreis door het zuidwesten van Amerika. Tip: vraag de gratis brochure aan.

SNP Natuurreizen door Amerika

SNP Natuurreizen Verenigde StatenSNP Natuurreizen (van ANWB) is een specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen. SNP heeft een tiental Amerika rondreizen beschikbaar waarbij duidelijk wordt aangegeven wat het niveau en comfort van de reis is. De rondreis "Utah & California" van 18 dagen is hun best verkochte reis.

NRV Holiday West Amerika rondreizen

NRV Reizen AmerikaNRV Holiday heeft niet alleen diverse individuele rondreizen, maar ook groepsrondreizen door het zuidwesten van de Verenigde Staten in de aanbieding. Daarnaast is ook mogelijk om bij NRV je eigen priverondreis door Amerika samen te stellen.

Beleef West Amerika met BeleefAmerika.nl

BeleefAmerika.nlBeleefAmerika is gespecialiseerd in Amerika reizen en heeft als zodanig een ruim aanbod aan rondreizen door West Amerika. Naast de reguliere rondreizen is het ook mogelijk om via BeleefAmerika een camperreis door West-Amerika te boeken.

FOX Vakanties - Amerika reizen

FOX Rondreizen Verenigde StatenFOX Vakanties (van ANWB) biedt verscheidene privé rondreizen door (West) Amerika aan. Je veblijft in centraal gelegen 3 en 4-sterren hotels. Vaak is het mogelijk om na de rondreis je verblijf te verlengen.

Amerika reizen van 333TRAVEL

333travel.nl Amerika333TRAVEL is naar eigen zeggen een specialist op het gebied van individuele verre reizen en reizen op maat naar o.a. Amerika. De California Highlights rondreis is een mooie kennismaking met de belangrijkste hoogtepunten van Californië.

Nog meer California rondreis aanbieders:

Of

Boek je eigen California rondreis in 4 simpele stappen

Door je eigen rondreis door Californie samen te stellen heb je de vrijheid om te bepalen waar je naar toe gaat en hoe lang je ergens verblijft. Uiteraard vergt het plannen wat meer tijd, maar dat is ook een stukje voorpret waarbij je je alvast kan verheugen op een geweldige vakantie! Hieronder staat in 4 simpele stappen uitgelegd hoe je het beste je eigen reis kan samenstellen.