Logo Californie-Vakantie.nl

Aanbevolen hotels in Los Angeles

Los Angeles is een enorm grote stad met veel verschillende wijken. Hieronder vind je een korte beschrijving van een aantal van de populairste wijken. Zo kun je zelf een hotel zoeken in een wijk die het best bij je past.

Hotels in de buurt van Downtown Los Angeles

In Downtown Los Angeles vind je redelijk geprijste hotelkamers. Maar het is voornamelijk een zakendistrict en je bent er het verst verwijderd van het strand. Recentelijk is Downtown LA wel weer populairder aan het worden met een actief nachtleven en je vind er een aantal van de beste restaurants die Los Angeles rijk is.

Hotels in de buurt van Hollywood

Hollywood is een goede uitvalsbasis voor als je in de buurt wil verblijven van de Walk of Fame en Universal Studios. Ook als je geinteresseerd bent in de "Club Scene" (het nachtleven) zit je hier goed. Tegelijkertijd is Hollywood een veilige buurt; ook 's nachts.

Hotels in de buurt van Westwood

Westwood is een wijk gelegen naast UCLA (Universiteit van Californie). Je kan hier leuk winkelen en lekker uit eten. Tegelijkertijd kun je van hier gemakkelijk met het openbaar vervoerd naar onder andere Santa Monica, Beverly Hills en West Hollywood. Het uitgaansleven is hier echter niet erg uitgebreid.

Hotels in de buurt van LAX (Los Angeles Airport)

De hotels in de buurt van LAX zijn comfortabel, maar eigenlijk is het alleen praktisch als je een nacht moet verblijven tussen 2 vluchten in. De buurt heeft weinig te bieden. Een taxi naar Santa Monica kost je ongeveer 35 dollar.

Toch niet een geschikt hotel kunnen vinden? Kijk dan hier voor meer hotels in Los Angeles.