Logo Californie-Vakantie.nl

Hotels in San Francisco

Bij het zoeken naar een hotel in San Francisco speelt de lokatie een belangrijke rol. Hieronder een beschrijving van enkele van de populaire wijken van San Francisco.

Hotels in de buurt van Union Square

Het gebied rond Union Square staat bekend als een van de mooiste winkelgebieden van de westkust van Amerika. Naast grote warenhuizen zoals Saks Fifth Avenue en Macy's vind je hier ook veel winkels op het gebied van kleding, kunst en lichaamsverzorging. Union Square ligt ook op loopafstand van Chinatown; één van de grootste ter wereld. Aan de zuidkant van Union Square vind je onder andere het San Francisco Museum of Modern Art en het Yerba Buena Center of the Arts.

Hotels in de buurt van Fisherman's Wharf

Fisherman's Wharf is een van de bekendste en populairste wijken van San Francisco. Je vind er verschillende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de zeeleeuwen die liggen te genieten van het zonnetje bij Pier 39 en de winkels en restaurants aan Ghirardelli Square. En vanaf Pier 33 vertrekt de boot naar Alcatraz. Kortom, er valt veel te zien bij deze toeristische trekpleister en dat maakt deze wijk bijzonder geschikt om te overnachten.

Hotels in de buurt van Civic Center

Civic Center vind je ten noorden van Market Street. Het belangrijkste gebouw in deze buurt is het San Francisco City Hall (stadhuis). Het Civic Center aan het Civic Center Plaza was vroeger een bibliotheek maar tegenwoordig een museum. Overnachten in deze wijk is over het algemeen wat goedkoper dan in bovenstaande wijken.

Hotels in de omgeving van het Financial District

Hotels in de omgeving van het Marina District

Hotels in de buurt van South of Market

Hotels nabij San Francisco International Airport